936 525 970 signo@signo.es
  • Español
  • Català

Avís Legal

En compliment de l’establert en la Llei 34/2002 d’11 de Julio, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSICE), s’informa dels següents aspectes legals:

Identificació de la web: www.signo.es.
Responsable de la web: Signo Impressió Gràfica, S. L. u. CIF A08716755.
Adreça: C/ Múrcia, 54 nau d, 08830 Sant Boi de Llobregat, Barcelona.
Email de contacte: signo@signo.es.
Tf: 936 525 970.
Dades Registrals: Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, Tom 4976, Foli 112, Fulla n,º 58065.

CONDICIONS D’ÚS DE LA PÀGINA WEB

1.- Consideracions Prèvies

Les presents condicions legals regulen l’ús legal permès d’aquesta pàgina web, el responsable legal de la qual és Signo Impressió Gràfica, S. a., d’ara endavant Signo. Aquestes condicions generals regulen l’accés i utilització que el titular de la web posa gratuïtament a la disposició dels usuaris d’Internet. L’accés a la mateixa implica la seva acceptació sense reserves. El mer ús de la web, així com sol·licitar informació, suposa l’acceptació plena de les presents condicions.

2.- Servei FTP

La nostra pàgina web disposa d’un enllaç al nostre servidor FTP de descàrregues i intercanvi d’arxius. Aquest servei FTP està limitat als nostres clients. La utilització d’aquest servei per part del client quedarà limitat exclusivament a l’intercanvi d’arxius relacionats amb els serveis professionals prestats per Signe. L’ús indegut o fraudulent d’aquest servei suposarà per a l’usuari infractor la immediata cancel·lació del seu compte.

L’usuari d’aquest servei de FTP es compromet a complir quantes instruccions i limitacions tècniques estableixi Signo per garantir el correcte funcionament del servei.

3.- Ús de la Pàgina Web

L’Usuari s’obliga a usar la web, els Serveis i els Continguts de forma diligent, correcta i lícita i en particular, es compromet a abstenir-se de: suprimir, eludir o manipular el “copyright” i altres dades identificatives dels drets dels seus titulars incorporats als Continguts, així com els dispositius tècnics de protecció, o qualssevol mecanismes d’informació que poguessin contenir els Continguts.

4.- Propietat intel·lectual i industrial

Els textos, imatges, logos, signes distintius, sons, animacions, vídeos, codi font i resta de continguts inclosos en aquesta web són propietat de Signo, o disposa si escau, del dret d’ús i explotació dels mateixos, i en tal sentit s’erigeixen com a obres protegides per la legislació de propietat intel·lectual i industrial vigents.

Qualsevol transmissió, distribució, reproducció o emmagatzematge, total o parcial, dels continguts emmagatzemats en aquesta web, queda expressament prohibida excepte previ i exprés consentiment del titular. No obstant això, els usuaris podran dur a terme la reproducció o emmagatzematge dels continguts de la web per al seu exclusiu ús personal, quedant expressa i terminantment prohibida la reproducció d’elements o continguts d’aquesta web, realitzats amb ànim de lucre o finalitats comercials.

Els dissenys, materials o continguts que l’Usuari, enviï, transmeti o emmagatzemi a través de la nostra pàgina web o els serveis d’intercanvi d’arxius disponibles en la mateixa, són propietat de l’Usuari o si escau disposa dels permisos pertinents per part dels seus legítims propietaris per realitzar aquestes operacions. L’Usuari és l’únic responsable de la legalitat d’aquests continguts.

5.- Responsabilitat per enllaços

Signo declina qualsevol responsabilitat pels serveis i/o informació que es presti en altres pàgines enllaçades amb aquesta Web. Signo no controla ni exerceix cap tipus de supervisió quan inclou l’enllaç a les mateixes, amb la creença que aquests continguts acaten la legislació aplicable. No obstant això, la utilització d’enllaços a altres pàgines no suposa de cap manera responsabilització ni apropiació del contingut de les mateixes, sense que es pugui entendre que es produeix labor alguna de supervisió ni aprovació dels canvis o informacions que es realitzin en elles. Aconsellem als visitants de les mateixes actuar amb prudència i consultar les eventuals condicions legals que s’exposin en aquestes webs.

6.- Exclusió de responsabilitat.

Signo, no es fa responsable de les pèrdues o perjudicis que pugui ocasionar a l’Usuari o Visitant una eventual caiguda de la seva pàgina web o dels seus serveis d’intercanvi d’arxius.

7.- Legislació aplicable i jurisdicció

Aquesta pàgina web es troba sotmesa a la legislació Espanyola i en cas de litigi o controvèrsia sorgida de l’ús d’aquesta pàgina web, ambdues parts se sotmeten a la jurisdicció dels tribunals de la ciutat de Barcelona (Espanya).